ATV750 – ремарке за АТВ и мотори

РЕМЕЛ е компания с фокус към производството на първокласни, сертифицирани ремаркета за мотори и АТВ. Дългогодишният опит на екипа ни ни позволи да създадем единственото изцяло българско ремарке – АТV750, което през миналата година получи ЕО – Европейско одобрение за категория О1 от автомобилната администрация. Това означава, че купувайки нашите ремаркета за мотори и АТВ, Вие получавате официален сертификат за съответствие от компанията ни, с който можете да регистрирате ремаркето по надлежния ред в КАТ.
ремаркета за атв, ремаркета за мотори
Ремарке

Българските ремаркета за АТВ

Ние разбираме нуждите на любителите на екстремните преживявания и свободното придвижване с мотор или АТВ, които нямат друг адреналинов аналог. Страстта и любовта към пътешествията, неограничените възможности, които ни предоставят тези превозни средства, ни накара да проектираме и произведем идеалните ремаркета за мотори и АТВ. С перфектни характеристики, функционален дизайн, стабилност и сигурност при превоза, те са сериозна конкуренция на световния пазар. При създаването на АТV750 за нас беше важно продуктът да е подходящ за превоз на многообразие от модели АТВ и мотори, да е универсален и удобен, с лесно присъединяване към автомобила и ел. инсталацията му. Ремаркетата са с товароносимост от 510 кг и собствена маса от 240 кг. Затова на тях можете да качите всеки мотор или АТВ.

Функционални ремаркета за мотори

С компактните си габаритни размери (дължина с теглич – 3480 мм, височина – 790 мм и широчина от 1920 мм) и товарно пространство (дължина от 2490 мм, височина 300 мм и широчина от 1390 мм), ремаркето позволява гъвкавост в решенията Ви за транспорт и паркиране. Подът на ремаркето е изработен от водоустойчив 15-милиметров шперплат, окачването е торсионно.

Тези първокласни ремаркета са предвидени с максимална скорост от 100 км/ч, което Ви позволява бързо придвижване. Защото обичаме индивидуализма и работим, за да удовлетворим всичките Ви желания, ремаркетата се изработват с възможност за избор на цвят. Подгответе се за най-страхотните си преживявания с българските ремаркета на РЕМЕЛ.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ