ПРОИЗВОДИТЕЛ НА АГРО И АВТО РЕМАРКЕТА

Въртящи Кръгове

Въртящи Кръгове

РЕМЕЛ символизира повече от 50 години опит в производството на въртящи кръгове. Предлагаме ги в два варианта за товарни превозни средства – стандартни и с ограничена поддръжка. Има възможност да бъдат с или без монтажни отвори; с централен модул за гресиране.

Ремаркета

Ремаркета

Фокусираме се върху производството на цялостна гама модерни и здрави агро ремаркета, както и такива поспециална поръчка. Предлагаме изключитено удобни специализирани ремаркета за превоз на АТВ-та и мотоциклети. Работим усърдно за съвременни и модерни решения на изделията, сравними с водещите световни образци.

Продукти по Заявка на Клиента

Продукти по Заявка на Клиента

РЕМЕЛ произвежда ремаркета със специално предназначение, както и рами за ремаркета по заявка на клиента. Вашите специфични нужди са приоритет за нас, като сме готови да проектираме всяка Ваша идея, след което да я осъществим за Вас в серийно производство.

Продукти по Заявка на Клиента

Промоция

Вземете великденска отстъпка по-голяма от 5% за тандемно ремарке 17 т. и шнек.
Поръчайте комплект до великден и платете вместо 41 120 лв., само 39 000 лв. без ддс

ОПТИМИЗИРАНИ РЕШЕНИЯ, НАЙ-ВИСОК СТАНДАРТ

РЕМЕЛ АД е българска компания, основана през 60-те. Повече от 50 години се занимаваме с производството на въртящи кръгове, селскостопански и малки ремаркета. Нашата мисия е да използваме натрупания опит, изградения машинен парк и квалифицирания персонал като основа за изграждането на стабилен пазар в Европа,

фокусирайки се върху високо качество и конкурентно ценообразуване. При производството спазваме стриктно стандартите за първокласната продукция и съблюдаваме безопасността на произвежданите ремаркета, тяхната здравина и надеждност. Доверете ни се и се наслаждавайте на безпроблемно транспортиране!

REMEL JSCo

Повече от 50 години в производството на въртящи кръгове...

Обадете се за оферта!