Селскостопански ремаркета

Повече от 50 години компанията РЕМЕЛ произвежда първокласни и функционални селскостопански ремаркета в помощ на българския бизнес. Конструкцията им е стоманена и това е абсолютна гаранция за дълготрайност и издръжливост. Освен това позволява по-голяма устойчивост на трудни терени заради по-ниския център на тежестта. Конструкцията позволява от 150 до 200 мм по-ниска височина на товарене, а в зависимост от модела – между 300 и 1000 кг повече товар в сравнение с идентични модели ремаркета. Въртящият кръг има 5 години гаранция и е предвиден за работа в тежки условия. Капаците на ремаркетата са с екстремно подсилени профили и възможност за цялостен демонтаж. Така ремаркетата се превръщат в удобни за използване платформи. Предвидена е възможност за поставянето на шнеков товарач.

селскостопански ремаркета, тандемни ремаркета

Разнообразие от тандемни ремаркета, ремарке за сеялка и още

Разгледайте в каталога ни характеристиките на селскостопанските ремаркета РС 6-4, РС-10, РС-14, ремарке за сеялка, шнеков товарач, тандемни ремаркета.

Нашите селскостопански тандемни ремаркета са тествани за подвижност и маневреност. Ремаркето за сеялка, което предлагаме, е със собствена маса 3500 кг и до 8500 кг пълна маса. Товарната платформа е с ширина 2500 мм и дължина 8800 мм. Разполага с хидравлична система за повдигане и пневматична спирачна система. Шнековият товарач е предназначен за разтоварване на гранулирани изкуствени торове в сухо, насипно състояние или зърнени култури. Разполага с удължителен шлаух 3,8 м. Заложете на сигурност в бизнеса с ремаркетата на РЕМЕЛ.

Галерия